top of page

Over ons.

Ons verhaal

Ons verhaal.

Ooit beroemd om zijn rijke geschiedenis en cultuur, is het land nu de pijn en angst van Europa geworden. Ze laat niet alleen wereldpolitici en internationale organisaties, maar ook gewone mensen keer op keer over zichzelf praten en met afschuw kijken naar wat er gebeurt.

 

Er zijn momenteel een groot aantal organisaties die in Oekraïne en in het buitenland werken om humanitaire hulp in te zamelen. Wij zijn er een van! Doe met ons mee!  

 

Tijdens begin van de oorlog in de Oekraïne hebben Martijn Wester en Michel Walta zich ingezet om 3 Mobile ziekenhuizen naar de Oekraïne te krijgen.

Na een persoonlijk bezoek in september is het gelukt om met de Nederlandse regering en het Nederlands Ministerie van Defensie en mobiele ziekenhuizen te leveren in Zolochiv bij Lviv.

 

Wij vragen jullie op dit evenement even stil te staan bij het onderhoud en medische zorg. Wij vragen jullie een contributie te maken in de vorm van de koper van een t-shirt waarbij wij met jullie geld extra ziekenhuisbenodigdheden kunnen aanschaffen.

 

Ook hebben wij contact met andere humanitaire organisaties. Oekraïne heeft nu vooral medicijnen, sanitaire en hygiënische middelen nodig, naast brandstof, voedsel en technische middelen nodig. 

 

Bedankt voor je inzet!

Bekijk onze video.

bottom of page